Referenser

Ord från Cindy. April 2019.

“Jag träffade Lina och visste inte just då att vårt möte skulle leda till detta. Jag säger ofta ”att själar möts av en anledning”
Nu vet jag varför.

Jag bad Lina rensa bort ev dåliga energier på jobb, se vad det var som var i lokalen då vi fått och sett tydliga indikationer på att någon fanns hos oss.
Svaren jag fick gjorde mig hänförd. Lina berättade då att vi hade besök av två olika män. Bland annat en gammal kär kollega till oss. Hon beskrev honom EXAKT utan att ens ha träffat honom, vi har alltid önskat att han skulle närvara hos oss. Lina berättade då att han är det. Han ser över oss och busar lite med oss. Precis som han alltid gjorde!!! Hon berättade också att han var liten envis och bestämde med armarna i kors och tänkte minsann inte lämna. Älskade L.

Den andra energin hjälpte hon över till andra sidan och han försvann från oss.

Som om inte det var nog bad jag henne titta in till min son som inte sovit en enda natt på 8 år?! Alltså aldrig. Svårt att komma till ro, många uppvaknande osv.

Jag ska innerligt erkänna att jag var livrädd när jag bett om hjälpen MEN så kom räddningen. Fina Lina, kan inte med ord förklara min och T tacksamhet. Lina kikade in till honom och berättade att det stod väldigt många människor runt honom med mycket kärlek och ljus. Hon bad de snällt backa lite, hon förklarade på pricken hur min vackra son T är. Känslosam, kärleksfull med mycket ljus och värme. Men framförallt känslosam.

Hon berättade saker om vårt hem som hon omöjligt kunde veta då vi bara träffats ett par gånger och inte i personliga sammanhang. Vet ni? T sover, hela nätter sen den dagen.

Lina, evigt tacksam för alltid ❤️”